HOVO Brabant volgt de richtlijnen van het RIVM en volgt het beleid van de instellingen waar we te gast zijn voor onze colleges. Dit betekent dat binnen de onderwijsinstellingen op dit moment mondkapjes verplicht zijn in de openbare ruimtes. Als u in het lokaal heeft plaatsgenomen mag het mondkapje af. Bij externe locaties wordt gevraagd om uw corona toegangsbewijs in combinatie met uw legitimatie.

Gezien de onzekerheden die er nog steeds zijn brengen we op dit moment geen brochures uit. Ons volledige en actuele aanbod vindt u op onze website.

Uiteraard kunnen we ons voorstellen dat u twijfelt om u in te schrijven voor een cursus, aangezien er mogelijk weer ontwikkelingen zijn waardoor u niet kunt of wilt deelnemen. Om deze reden hebben wij ons annuleringsbeleid tijdelijk aangepast. DIt betekent dat u voor reguliere cursussen tot een dag voor aanvang van de cursus en voor themadagen en winter/zomercursussen tot een week tevoren kosteloos mag annuleren. Inschrijven is dus zonder risico en maakt dat u wel zeker bent van een plaats.