Menu

Leslocaties

HOVO Brabant verzorgt haar onderwijs in principe binnen de aangesloten instellingen voor Hoger Onderwijs in Brabant: UvT, Fontys, Avans en TU/e. Door de enorme groei die deze instellingen doormaken is het steeds weer zoeken naar goede locaties op de door ons gewenste maar ook in de instellingen zeer drukke tijden en periodes. De cursuslocatie kan afwijken van onderstaande informatie, de lesplaats blijft wel gelijk. Wanneer u specifieke behoeftes of vragen heeft, neem dan altijd even contact op met ons kantoor. Over de precieze locatie van een cursus (gebouw en lokaal) ontvangt u na inschrijving één week voor aanvang van de cursus nadere informatie.

Tilburg

Tilburg University
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg

Een plattegrond van de campus vindt u hier.
Leslocatie Reitse Poort klik hier.

Ons kantoor is gevestigd in Tilburg op de campus van de Universiteit van Tilburg. Cursussen die plaatsvinden in Tilburg worden ook in een van de gebouwen op de campus gegeven. De campus is goed bereikbaar per openbaar vervoer; de campus ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van station Tilburg Universiteit. Ook met de auto is de campus zeer goed bereikbaar en rondom de campus is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Koning Willem II Stadion Tilburg
Goirlese Weg 34
5026 PC Tilburg

Het Koning Willem II stadion ligt op ruim een half uur lopen van Station Tilburg. Komt u met de trein dan kunt u vanaf Station Tilburg naar bushalte ‘Willem II Stadion’ via streekbuslijnen ‘132 Breda’ (ook vanuit Baarle-Nassau) en ‘450 Station Turnhout’. Of met stadsbuslijn ‘8 Het Laar’ (via Tilburg-centrum) naar bushalte ‘Oude Goirleseweg/Laarstraat’ (400 meter lopen).

Komt u met de auto dan kunt u voor het Stadion gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats (P1). Klik hier voor een plattegrond.

Natuurmuseum
Spoorlaan 434
5038 CH Tilburg

Met het openbaar vervoer, op de fiets of te voet is Natuurmuseum Brabant makkelijk bereikbaar. Het museum ligt tegenover Tilburg CS en het busstation, vanaf daar is het maar een paar minuten lopen naar het museum.

Met de auto

Voor je navigatie: het adres is Spoorlaan 434, 5038 CH Tilburg.

Parkeren: het beste adres is Parkeergarage Knegtel: 
Gasthuisring 60
5041 DT Tilburg. 
Let op:  een parkeerkaart met korting kopen in het museum? Betaal dan niet met je mobiel bij de parkeergarage.

Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenstalling op het terrein van het Natuurmuseum.

nIJMEGEN

Sanadome
Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen

Alle HOVO-cursussen in Nijmegen organiseren wij in het Sanadome Hotel & Spa Nijmegen.

Sanadome ligt op 8 minuten rijden vanaf de A73 en heeft een grote parkeerplaats. Een parkeerkaart is altijd voor eigen rekening, de kosten van parkeren bedragen €2,10 per uur met een max. €10,00 per dag. Parkeerkaarten kunnen worden afgerekend in het betaalhokje op het parkeerterrein. Dagdeel kaarten worden niet verkocht.

Treinstation Nijmegen Goffert ligt op 15 minuten loopafstand vanaf Sanadome en elke 15 minuten vertrekt er een bus van Nijmegen Centraal naar bushalte Sanadome en Sanadome – Nijmegen Centraal (buslijn 8).

Eindhoven

Fontys Hogescholen
Stafgebouw 2 (gebouw 55)
Het Eeuwsel 1-2
5612 AS Eindhoven

Het gebouw van Fontys ligt op de campus van de Technische Universiteit van Eindhoven. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (15 minuten lopen vanaf het CS Eindhoven) en natuurlijk ook met de auto. De parkeergelenheid is grootschalig opgezet, tegen betaling kunt u uw auto goed parkeren.

Voor een plattegrond van deze locatie klikt u hier. Voor een overzicht van de campus klikt u hier.

Campus Rachelsmolen
Gebouw R3/4, R5 en R10
Rachelsmolen 1, 5612MA, Eindhoven

De lesgebouwen ligt op de campus Rachelsmolen in Eindhoven. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, diverse bussen stoppen voor de deur (Bushalte Fontys Rachelsmolen). In 20 minuten loopt u vanaf het centraal station naar de campus.  U kunt tevens gebruikmaken van de parkeergarage op het campusterrein. Op Rachelsmolen gelden de volgende parkeertarieven: €2,00 per uur met een max van €7,50 per dag. Voor een plattegrond van deze locatie klikt u hier.

TuE
Metaforum & ATLAS gebouwen
De Zaale
5612 AS Eindhoven

De gebouwen liggen op de campus van de Technische Universiteit van Eindhoven. De ingang van beide gebouwen bevindt zich op het plein De Groene Loper bij de vijver. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (15 minuten lopen vanaf het CS Eindhoven) en natuurlijk ook met de auto. De parkeergelenheid is grootschalig opgezet, tegen betaling kunt u uw auto goed parkeren. Voor een overzicht van de campus klikt u hier.

Breda

Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda

De gebouwen van Avans Hogeschool in Breda zijn met het openbaar vervoer goed te bereiken. Met de auto kunt u ook terecht, parkeren op Avans terrein. Avans benaderen vanaf de De la Reijweg dan de Hogeschoollaan inrijden. Na de bushalte is aan de linkerkant van de weg een parkeerterrein met een slagboom. U kunt zich melden bij de slagboom. (alleen bij een vol parkeerterrein mag men uitwijken naar het Amphia terrein). Voor een plattegrond klik hier

‘s-Hertogenbosch

Avans Hogeschool, locatie Onderwijsboulevard
Onderwijsboulevard 215
5223DE ‘s-Hertogenbosch

In ‘s-Hertogenbosch worden de cursussen van HOVO Brabant gegeven op de locatie Onderwijsboulevard. Klik hier voor de route.

Het Centraal Station in ‘s-Hertogenbosch ligt op 5 minuten loopafstand van de Onderwijsboulevard.

Je kunt betaald parkeren op loopafstand van de Onderwijsboulevard: 

Brochures
Bekijk de flyer met het complete cursusaanbod zomer & najaar 2024.