Zomeracademie
Deze zomer hebben we een breed aanbod een- en meerdaagse cursussen. Zo kunt u zich verdiepen in o.a. het laatste grote werk van Hannah Arendt en verzorgt Jana Waart een dag over Frida Kahlo als opmaat voor een grote tentoonstelling in het Drents museum. Laat u door Joop van Velzen meenemen in een dag over de geschiedenis van de popmuziek en ga met bioloog Kees Boele op pad door het Brabantse waterlandschap. Te veel om op te noemen. Wacht niet te lang met inschrijven, want een aantal cursussen zijn zeer gewild en de plaatsen zijn beperkt. U kunt tot een week voor aanvang kosteloos annuleren.

Klik hier voor het complete overzicht en de mogelijkheid tot inschrijven.

Najaarsprogramma
Ook het cursusaanbod voor het najaar 2021 is bekend en vindt u op de website. U kunt weer kiezen uit een gevarieerd aanbod van leergangen, korte en lange cursussen over kunst, geschiedenis, muziek, filosofie, psychologie, maatschappij en exacte vakken.

De komende maanden wordt het aanbod op de website nog uitgebreid met themadagen, kindercolleges en lezingen. Kijk daarom regelmatig op onze website en lees de nieuwsbrieven. Om flexibel te kunnen anticiperen op mogelijke veranderingen brengen wij dit najaar geen uitgebreide brochure uit.

Klik hier voor het complete overzicht en de mogelijkheid tot inschrijven
.