Menu

Voor mensen die graag kort maar krachtig in enkele dagen veel willen leren, bieden wij in januari intensieve meerdaagse wintercursussen aan.

Samen leren

Wintercursussen worden speciaal ontwikkeld en passen wat betreft niveau, opzet en thematiek bij de belangstelling van HOVO-deelnemers. De wintercursussen kenmerken zich door een afwisselend programma en een goede sfeer omdat de docent en de deelnemers over een of meerdere dagen samen intensief en actief met een onderwerp bezig zijn.

Afwisselend en actief

Natuurlijk verwachten de docenten in de intensieve cursussen niet van u dat u 6 uur op een dag passief luistert naar hun verhaal. In alle intensieve cursussen is voldoende ruimte ingebouwd voor variatie in aanbiedingsvormen zodat niet alleen uw oren gestreeld worden maar ook uw ogen en u actief bezig kunt zijn met de leerstof. De docenten zullen er alles aan doen u “bij de les” te houden op een prettige manier en de dagen zodoende optimaal in te vullen.

HOVO Brabant richt zich specifiek op geintresseerde 50-plussers maar neem gerust een kind, vriend of kennis mee, ook als deze (wat) jonger is. Wij delen graag onze kennis met u!


${course.course_number} - ${course.title}
meer informatie inschrijven wachtlijst inschrijven
  • docent: ${teacher.firstname} ${teacher.middlename} ${teacher.lastname}
  • dag: ${course.day}
  • in: ${course.city.title}
  • seizoen: ${course.season.title}
  • startdatum: ${course.startDateDisplay}
  • Vakgebied: ${course.field.title}
Brochures
In deze flyer geven we een beknopt overzicht van het cursusaanbod zomer & najaar 2023.