Menu

Stichting studiefonds Sed Vitae

Door de Stichting Studiefonds Sed Vitae kan aan cursisten van HOVO Brabant verlichting van studiekosten worden gegeven. Wie moet rondkomen van een besteedbaar inkomen onder € 1.250,00 per maand en in Noord–Brabant woont, kan zonder bezwaar een beroep doen op dit fonds.

Na het overleggen aan het Studiefonds van de relevante informatie betreffende uw financiële situatie zal uw aanvraag worden beoordeeld. U krijgt hiervan telefonisch of per e-mail bericht. Het bewijs dat het cursusgeld aan HOVO Brabant is (vooruit)betaald, stuurt u aan het Studiefonds, waarna een bedrag ter hoogte van de helft van het cursusgeld aan u zal worden overgemaakt.

De verstrekte vertrouwelijke gegevens blijven slechts bekend bij het bestuur van de Stichting. Een toegekende bijdrage geldt alleen voor de cursus waarvoor deze is aangevraagd. Per seizoen wordt op niet meer dan één volledige cursus of twee korte cursussen een bijdrage uit het fonds verleend. Lidmaatschap van de Vriendenvereniging Sed Vitae is niet noodzakelijk.

Hoe aanvragen?

Stuur uw volledige naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bankrekeningnummer; de naam en het nummer van de cursus waarvoor de bijdrage gevraagd wordt; en bewijsstukken van uw netto maandinkomen (b.v. copie aanslag IB) naar:

Stichting Studiefonds Sed Vitae
Parklaan 23B
5211 JJ 's-Hertogenbosch
telefoon: 073-6125490

meedoenregeling

Meedoenregeling - Gemeente Tilburg

De gemeente Tilburg wil dat iedereen mee kan doen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Ook als u minder te besteden hebt. Voor iedereen met een inkomen tot 130% van het sociaal minimum is er de Meedoenregeling. U en uw gezinsleden krijgen dan 100 euro per persoon om te besteden aan een (of meerdere) activiteiten, waaronder cursussen bij HOVO Brabant.

Voor meer informatie over deze regeling, kunt u terecht op de website van gemeente Tilburg.

 

Inschrijven
{{course.title}}
Aanmelden nieuwsbrief
${error}
${success}
Ongeveer 1 keer per maand verzenden wij onze nieuwsbrief over lopende en nieuwe activiteiten. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.
Brochures
Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe cursusbrochure met het actuele aanbod. U kunt ze hier doorbladeren.