Menu

Website HOVO Brabant Seniorenacademie

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel wij pogen om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. HOVO Brabant Seniorenacademie ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Bij de keuze van het beeldmateriaal heeft HOVO Brabant gefilterd op ‘gelabeld voor niet-commercieel hergebruik, inclusief aanpassing’ en zich ingespannen om onrechtmatig beeldgebruik  te vermijden.

Studenten download disclaimer

Het materiaal dat op deze website wordt gepresenteerd is beschermd door middel van een gebruikersnaam en een wachtwoord. De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn middels een mail aan cursisten bekend gemaakt. Deze gegevens zijn persoonlijk en mogen niet aan anderen worden verstrekt. Het materiaal wordt door de docent(en) op de website geplaatst  en is alleen bedoeld voor privé-gebruik. Door middel van het downloaden wordt geen eigendomsrecht verkregen. HOVO Brabant is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het door de docent geplaatste materiaal.

Inschrijven
{{course.title}}
Aanmelden nieuwsbrief
${error}
${success}
Ongeveer 1 keer per maand verzenden wij onze nieuwsbrief over lopende en nieuwe activiteiten. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.
Brochures
Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe cursusbrochure met het actuele aanbod. U kunt ze hier doorbladeren.