HOVO BRABANT: scherpt uw verstand.

Van kunstgeschiedenis tot filosofie, van natuurwetenschappen tot psychologie: voor hoogwaardig algemeen vorrnend hoger onderwijs en een intellectuele uitdaging kunt u terecht bij HOVO Brabant. Het onderwijs wordt verzorgd door deskundige en ervaren docenten, die met gemiddeld een 8,8 uitstekend worden beoordeeld door eerdere senior studenten. U ontmoet leergierige medestudenten met een gedeelde interesse. HOVO Brabant richt zich op iedereen vanaf 50 jaar. 

Wij staan voor "een leven lang leren...". Blijven leren en studeren is belangrijk voor iedereen zonder onderscheid van leeftijd. Studeren en kennis en inzicht vergaren hebben in de universitaire academie en hogescholen een intrinsieke waarde die niet alleen in economisch nut valt te vertalen. Senioren studeren vanuit hun rijke opgebouwde kennis en levenservaring wat kansen biedt voor een hoogwaardig levenslang leren. Bovendien houdt u daarmee uw hersenen actief wat aantoonbaar bijdraagt aan  de gezondheid. 

HOVO Brabant biedt u die gelegenheid met cursussen binnen het hoger onderwijs en op academisch niveau. Dat kan dankzij een duurzame samenwerking met Avans Hogeschool, Fontys Hogescholen, Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Dit zijn de vier grote instellingen voor hoger onderwijs in Brabant. Hierdoor is HOVO Brabant in staat een breed scala aan kort- en langlopende cursussen aan te bieden in Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg.

Prikbord

check

EVALUATIE ZOMERCURSUSSEN 2014

“Superdocent. Had via anderen over hem gehoord en hij heeft de verwachtingen waar gemaakt. Interessant vakgebied en goed verteller”

.

“Boeiend van de eerste tot de laatste minuut. Wat een bevlogenheid”

.

“Na de lunch werd het programma voor mij te zwaar. Ik had sterk behoefte aan een energizer of interactief onderdeel”

.

“Unieke docenten, met kennis die ver uitstijgt boven de stof. Helder, behapbaar. Komt bij het mooie weer, de goede verzorging: klasse. Men wil toch zo graag op internet een consumenten waardering? Nou, dat gaat dicht naar een tien.”

Brochures

Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe cursusbrochure met het actuele aanbod.

Brochure najaar 2014

HOVO Nederland
Sluiten