HOVO BRABANT: scherpt uw verstand.

Van kunstgeschiedenis tot filosofie, van natuurwetenschappen tot psychologie: voor hoogwaardig algemeen vorrnend hoger onderwijs en een intellectuele uitdaging kunt u terecht bij HOVO Brabant. Het onderwijs wordt verzorgd door deskundige en ervaren docenten, die met gemiddeld een 8,8 uitstekend worden beoordeeld door eerdere senior studenten. U ontmoet leergierige medestudenten met een gedeelde interesse. HOVO Brabant richt zich op iedereen vanaf 50 jaar. 

Wij staan voor "een leven lang leren...". Blijven leren en studeren is belangrijk voor iedereen zonder onderscheid van leeftijd. Studeren en kennis en inzicht vergaren hebben in de universitaire academie en hogescholen een intrinsieke waarde die niet alleen in economisch nut valt te vertalen. Senioren studeren vanuit hun rijke opgebouwde kennis en levenservaring wat kansen biedt voor een hoogwaardig levenslang leren. Bovendien houdt u daarmee uw hersenen actief wat aantoonbaar bijdraagt aan  de gezondheid. 

HOVO Brabant biedt u die gelegenheid met cursussen binnen het hoger onderwijs en op academisch niveau. Dat kan dankzij een duurzame samenwerking met Avans Hogeschool, Fontys Hogescholen, Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Dit zijn de vier grote instellingen voor hoger onderwijs in Brabant. Hierdoor is HOVO Brabant in staat een breed scala aan kort- en langlopende cursussen aan te bieden in Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg.

Prikbord

Voorkant Winter 2017 klein

.

Winteracademie 2017 positief beoordeeld

.

258 enthousiaste cursisten hebben deze winter aan de winteracademie deelgenomen. Uit de reacties en evaluaties blijkt dat ook dit jaar de cursisten genoten hebben:

"Interessant, veel interactie, voor herhaling vatbaar"

"Graag tot een volgende keer!"

"Aangename kennismaking met medecursisten en de sfeer was goed, iedereen voelde zich gehoord."

"Dit smaakt naar meer!"

"Een cursus die een hele dag in beslag neemt en tot het laatst blijft boeien daar zijn geen woorden voor."

"Docent legde alles duidelijk uit. Sfeer erg leuk Lunch prima met regelmatig pauzes. Voor herhaling vatbaar"

"Cursusdag met daarna bezoek aan tentoonstelling in Rotterdam voldeed geheel aan de verwachtingen!"

"Laat deze man maar vaker terug komen!"

"Het was een geweldige interessante dag met ook vele kwinkslagen. Geweldig!"

Brochures

Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe cursusbrochure met het actuele aanbod.

Brochure voorjaar 2017

Flyer winteracademie 2017

HOVO Nederland
Sluiten