Eeuwige student?

Van kunstgeschiedenis tot filosofie, van natuurwetenschappen tot psychologie: voor een intellectuele uitdaging kunt u terecht bij HOVO Brabant. Het onderwijs wordt verzorgd door deskundige en ervaren docenten, die met gemiddeld een 8,8 uitstekend worden beoordeeld door eerdere cursisten. U ontmoet leergierige medecursisten met een gedeelde interesse. HOVO Brabant richt zich op iedereen vanaf 50 jaar. 

Wij staan voor "een leven lang leren...". Blijven leren en studeren is niet alleen aangenaam maar past ook prima in een actieve levensstijl, wat  volgens recent onderzoek bijdraagt aan de mate van geluk en gezondheid .

HOVO Brabant biedt u die gelegenheid met cursussen binnen het hoger onderwijs en op academisch niveau. Dat kan dankzij een duurzame samenwerking met Avans Hogeschool, Fontys Hogescholen, Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Dit zijn de vier grote instellingen voor hoger onderwijs in Brabant. Hierdoor is HOVO Brabant in staat een breed scala aan kort- en langlopende cursussen aan te bieden in Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg.

Prikbord

THEMADAGEN VOORJAAR 2014

.

"Houdt deze docent in ere! Hij is deskundig, enthousiast en betrokken".

"Jammer dat de gezamenlijke verzorgde lunch niet meer in het programma opgenomen was; dat gaf toch een gevoel van saamhorigheid."

"Meer cursussen van deze docent...volgens mij kan hij ieder onderwerp bere-interessant maken!."

"Goede cursus, toegankelijke cursusleider, prettige gesprekken en discussies."

Brochures

Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe cursusbrochure met het actuele aanbod.

Brochure zomer 2014

HOVO Nederland
Sluiten