HOVO BRABANT: scherpt uw verstand.

Van kunstgeschiedenis tot filosofie, van natuurwetenschappen tot psychologie: voor hoogwaardig algemeen vorrnend hoger onderwijs en een intellectuele uitdaging kunt u terecht bij HOVO Brabant. Het onderwijs wordt verzorgd door deskundige en ervaren docenten, die met gemiddeld een 8,8 uitstekend worden beoordeeld door eerdere senior studenten. U ontmoet leergierige medestudenten met een gedeelde interesse. HOVO Brabant richt zich op iedereen vanaf 50 jaar. 

Wij staan voor "een leven lang leren...". Blijven leren en studeren is belangrijk voor iedereen zonder onderscheid van leeftijd. Studeren en kennis en inzicht vergaren hebben in de universitaire academie en hogescholen een intrinsieke waarde die niet alleen in economisch nut valt te vertalen. Senioren studeren vanuit hun rijke opgebouwde kennis en levenservaring wat kansen biedt voor een hoogwaardig levenslang leren. Bovendien houdt u daarmee uw hersenen actief wat aantoonbaar bijdraagt aan  de gezondheid. 

HOVO Brabant biedt u die gelegenheid met cursussen binnen het hoger onderwijs en op academisch niveau. Dat kan dankzij een duurzame samenwerking met Avans Hogeschool, Fontys Hogescholen, Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Dit zijn de vier grote instellingen voor hoger onderwijs in Brabant. Hierdoor is HOVO Brabant in staat een breed scala aan kort- en langlopende cursussen aan te bieden in Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg.

Prikbord

HOVO Brabant krijgt een goed rapport in 2014!

.

In de loop van 2014 hebben ruim 1500 cursisten een cursusevaluatie ingevuld. Naast vragen over de cursus, de docent, het lesmateriaal en de leslocatie vragen we onze deelnemers ook naar een rapportcijfer voor onszelf als dienstverlenende organisatie.

UITSLAG:

Het algehele cursusaanbod van HOVO Brabant krijgt gemiddeld een 8,0

De prijs/kwaliteitverhouding van de geboden cursus(sen) krijgt gemiddeld een 7,6

De algehele dienstverlening van HOVO Brabant krijgt gemiddeld een 8,0

Mooie resultaten die we ook voor 2015 weer hopen te behalen. Wij gaan ervoor!

Brochures

Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe cursusbrochure met het actuele aanbod.

Brochure Winter 2015

Brochure voorjaar 2015

HOVO Nederland
Sluiten