HOVO BRABANT: scherpt uw verstand.

Van kunstgeschiedenis tot filosofie, van natuurwetenschappen tot psychologie: voor hoogwaardig algemeen vorrnend hoger onderwijs en een intellectuele uitdaging kunt u terecht bij HOVO Brabant. Het onderwijs wordt verzorgd door deskundige en ervaren docenten, die met gemiddeld een 8,8 uitstekend worden beoordeeld door eerdere senior studenten. U ontmoet leergierige medestudenten met een gedeelde interesse. HOVO Brabant richt zich op iedereen vanaf 50 jaar. 

Wij staan voor "een leven lang leren...". Blijven leren en studeren is belangrijk voor iedereen zonder onderscheid van leeftijd. Studeren en kennis en inzicht vergaren hebben in de universitaire academie en hogescholen een intrinsieke waarde die niet alleen in economisch nut valt te vertalen. Senioren studeren vanuit hun rijke opgebouwde kennis en levenservaring wat kansen biedt voor een hoogwaardig levenslang leren. Bovendien houdt u daarmee uw hersenen actief wat aantoonbaar bijdraagt aan  de gezondheid. 

HOVO Brabant biedt u die gelegenheid met cursussen binnen het hoger onderwijs en op academisch niveau. Dat kan dankzij een duurzame samenwerking met Avans Hogeschool, Fontys Hogescholen, Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Dit zijn de vier grote instellingen voor hoger onderwijs in Brabant. Hierdoor is HOVO Brabant in staat een breed scala aan kort- en langlopende cursussen aan te bieden in Breda, 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg.

Prikbord

logo-docentvanhetjaar_tondujardin(2)

Wie was uw favoriete docent?

.

Maar liefst 67 HOVO studenten hebben gereageerd op onze oproep hun favoriete docent 2014 voor te dragen. We vroegen naast een naam vooral ook naar uw motivatie: Wat is de reden dat u juist deze docent in het zonnetje wil zetten? Daaruit leren we wat u belangrijk vindt in een goede docent.

UITSLAG:

Gedeelde 1ste plaats:

Andreas Wismeijer (psychologie) en Jana Waarts (kunstgeschiedenis)

Gedeelde 2de plaats:

Paul Juffermans (filosofie) en Joris van Sleeuwen (architectuurgeschiedenis)

Gedeelde 3de plaats:

Feico Houweling (geschiedenis) en Kees Brunia (psychologie)

We feliciteren de docenten en u allemaal heel erg bedankt voor uw bijdrage!

Brochures

Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe cursusbrochure met het actuele aanbod.

Brochure Winter 2015

Brochure voorjaar 2015

HOVO Nederland
Sluiten