Menu

Leslocaties

HOVO Brabant verzorgt haar onderwijs in principe binnen de aangesloten instellingen voor Hoger Onderwijs in Brabant: UvT, Fontys, Avans en TU/e. Door de enorme groei die deze instellingen doormaken is het steeds weer zoeken naar goede locaties op de door ons gewenste maar ook in de instellingen zeer drukke tijden en periodes. De cursuslocatie kan afwijken van onderstaande informatie, de lesplaats blijft wel gelijk. Wanneer u specifieke behoeftes of vragen heeft, neem dan altijd even contact op met ons kantoor. Over de precieze locatie van een cursus (gebouw en lokaal) ontvangt u na inschrijving nadere informatie, uiterlijk één week voor aanvang van de cursus.

Tilburg

Universiteit van Tilburg
Warandelaan 2
5037 AB Tilburg

Een plattegrond van de campus vindt u hier.
Leslocatie Reitse Poort klik hier.

Ons kantoor is gevestigd in Tilburg op de campus van de Universiteit van Tilburg. Cursussen die plaatsvinden in Tilburg worden ook in een van de gebouwen op de campus gegeven. De campus is goed bereikbaar per openbaar vervoer; de campus ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van station Tilburg Universiteit. Ook met de auto is de campus zeer goed bereikbaar en rondom de campus is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Avans Hogeschool Tilburg
Professor Cobbenhagenlaan 13
5037 DA Tilburg

Het gebouw is gevestigd op loopafstand van de Campus. Het gebouw is goed te bereiken per openbaar vervoer, het ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van station Tilburg Universiteit. Ook met de auto is Avans Hogeschool goed te bereiken. Er kan op de gemeentelijke parkeerplaatsen naast en voor het gebouw, gratis, geparkeerd worden.

Eindhoven

Fontys Hogescholen
Stafgebouw 2
Het Eeuwsel 1-2
5612 AS Eindhoven

Het gebouw van Fontys ligt op de campus van de Technische Universiteit van Eindhoven. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (15 minuten lopen vanaf het CS Eindhoven) en natuurlijk ook met de auto. De parkeergelenheid is grootschalig opgezet, tegen betaling kunt u uw auto goed parkeren. Voor een plattegrond van deze locatie klikt u hier. Voor een overzicht van de campus klikt u hier.

Breda

Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda

De gebouwen van Avans Hogeschool in Breda zijn met het openbaar vervoer goed te bereiken. Met de auto kunt u ook terecht, parkeren op Avans terrein. Avans benaderen vanaf de De la Reijweg dan de Hogeschoollaan inrijden. Na de bushalte is aan de linkerkant van de weg een parkeerterrein met een slagboom. U kunt zich melden bij de slagboom. (alleen bij een vol parkeerterrein mag men uitwijken naar het Amphia terrein). Voor een plattegrond klik hier

De Nieuwe Veste
Molenstraat 6
4811 GS Breda

De Nieuwe Veste ligt op zo’n 7 minuten lopen vanaf het station Breda. Met de auto kunt u er ook terecht. De betaalde parkeergelegenheden in de buurt zijn: Chasséveld (tegenover Chassé Theater en Stadskantoor), Vlaszak (centrum), Chassé Parking (ingang tussen Stadskantoor en Chassé Theater). Voor gratis parkeren kunt u buiten de singels terecht, maar daar is slechts beperkt ruimte. Klik hier voor een plattegrond.

‘s-Hertogenbosch

Avans Hogeschool, locatie Terraza
Hervenplein 2
5232 JE ‘s-Hertogenbosch

In ‘s-Hertogenbosch worden de cursussen van HOVO Brabant gegeven bij de nieuwe locatie van Avans Hogeschool: Terraza.  Dit gebouw ligt op nog geen 5 minuten lopen vanaf station ‘s-Hertogenbosch Oost. De locatie is ook goed met de auto te bereiken, u kunt er gratis parkeren op het terrein van Avans. Klik hier voor een plattegrond.

Brochures
Twee keer per jaar verschijnt er een nieuwe brochure met het actuele cursusaanbod. U kunt het actuele aanbod hier doorbladeren.